En fotograf, som älskar att fotografera speciella ögonblick i livet som passerar så snabbt förbi, är jag. Jag började fotografera landskap som en hobby och startade firman med bröllopsfotografering när jag blev kär; för känslor och minnen, som fångas i fotografierna. En bra bild är en som har en effekt på betraktaren, något som får en att ta paus och titta igen. Det är min förhoppning för mina bilder, att man rörs av dem och vill titta på bilderna om och om igen för att bli påmind om dåtiden, hur det kändes i detta ögonblick.

Jag växte upp i Kanada, men har sydafrikanska rötter. Jag har bott i Sverige i över tio år nu, är gift och har två härliga pojkar. Engelska är naturligtvis mitt modersmål och jag talar svenska flytande dock kan det vara “svengelska”- Jag älskar bröllopsfotografering. Som min man skämtar I eat, sleep and breath bröllopsfotografering.

Välj mig till att berätta om din saga.

OM FOTOGRAFEN

'A photograph never grows old. You and I change, people change all through the months and years but a photograph always remains the same. How nice to look at a photograph of mother or father taken many years ago. You see them as you remember them.' -Albert Einstein